Holy Ravioli is het adres voor verse ravioli. In onze keuken bereiden wij al onze producten vers, wij leveren aan veel verschillende restaurants. Ook bieden wij een breed assortiment, maar staan ook open voor al uw suggesties.

Bovendien verzorgt Holy Ravioli catering voor particulieren en bedrijven. Elke keuken en budget is mogelijk; alles is bespreekbaar.
de keuken

In onze keuken bereiden wij al onze producten vers, dit doen wij voor de vele restaurant waar wij aan leveren evenals voor onze winkel in de J.P Heijenstraat. We bieden een breed assortiment, maar staan ook open voor al uw suggesties.

Wilt u met onze chef overleggen voor de perfecte ravioli voor uw kaart of voor op uw feest dan kunt u een afspraak maken, wij helpen u graag. Holy Ravioli verzorgd ook catering voor particulieren en bedrijven. Elke keuken en budget is mogelijk; alles is bespreekbaar.

Catering

Holy Ravioli biedt catering en kookt op locatie voor particulieren en bedrijven. Van bedrijfsfeest tot verjaardag, van opening tot festival, van zes gangen diner tot lopend buffet.

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos; wij koken en stellen buffetten samen voor elk budget, voor elk gezelschap en elke culinaire voorkeur.

Alles is bespreekbaar, dus neem vooral contact met ons op!
restaurants

Holy Ravioli biedt een breed assortiment ravioli voor restaurants, leverbaar in heel Amsterdam.

Graag maken wij in overleg ravioli passend bij uw kaart. Ook eigen receptuur is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor vragen, suggesties, levering, een uitwisseling van culinaire ideeën en om de mogelijkheden te bespreken.
heeft u interesse in onze ravioli neem dan contact met ons op voor een proefpakket en meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.
contact

adres:
Nieuwpoortkade 11
1055 RX Amsterdam

Keuken - 020-6818414

ook kunt u ons bereiken via email voor al uw vragen
info@holyravioli.nl